Loading...
Accessibility Icon

Καλέστε μας!    2431-102386  Τρίκαλα

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Αποτρίχωση Laser Cityzen Club Τρίκαλα Αποτρίχωση Laser Cityzen Club Τρίκαλα

  Η αποτρίχωση με Laser είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης. Μπορεί να εφαρμοστεί άνετα στο πρόσωπο καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.

  Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι κάτι που συχνά απασχολεί αρκετές γυναίκες στις μέρες μας. Οι περιοχές που παρουσιάζουν συνήθως τριχοφυΐα έντονη στο πρόσωπο ή και χνούδι είναι:

  • Πηγούνι
  • Άνω Χείλος
  • Παρειές

  Επίσης στο σώμα πολλά σημεία κάποια στιγμή της ζωής μιας γυναίκας μπορεί να παρουσιάσουν έντονη τριχοφυΐα. Αυτά είναι συνήθως:

  • Μασχάλες
  • Μπικίνι (και γύρω από αυτό groin)
  • Πόδια
  • Χέρια
  • Κοιλιά

  Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πολύ συχνά όμως παρουσιάζουν και οι άνδρες. Οι περιοχές στις οποίες γίνεται συνήθως αποτρίχωση με Laser στο ανδρικό σώμα είναι:

  • Πλάτη
  • Στήθος

  Εμείς εδώ στα CityZenClub | Niki Fotopoulou MED γνωρίζουμε καλά πως ο κάθε άνθρωπος, που θα έρθει σε εμάς είναι ξεχωριστός. Η κάθε περίπτωση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι διαφορετική. Για τον λόγο αυτό αρχή μας, είναι να προσφέρουμε αρχικά, ένα συμβουλευτικό ραντεβού, εντελώς Δωρεάν.

  Με αυτό το πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και να ακούσει τη γνώμη των ειδικών μας. Έτσι θα μπορέσουμε μαζί να επιλέξουμε το κατάλληλο είδος και αριθμό συνεδριών, για να επιτύχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Στα CityzenClub | Niki Fotopoulou MED διαθέτουμε τρία πολύ σύγχρονα μηχανήματα λέιζερ αποτρίχωσης.

  Laser Αλεξανδρίτη

  Το δημοφιλές μηχάνημα Laser Αλεξανδρίτη, Duetto MT, της Quanta, που καίει την τρίχα και μαζί και τον θύλακα. Τα αποτελέσματα είναι δραστικά και μόνιμα.

  Laser Alex 755 Super Cool

  Κυρίως στόχος αυτού του υπερσύγχρονου μηχανήματος είναι ο θύλακας της τρίχας, τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης ανώδυνη και ιδιαιτέρως αποτελεσματική.

  Dark Skin Hair ELIMINATOR σε μήκη 808

  Προσφέρει μόνιμη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος και σίγουρα δεν το επηρεάζει αν το δέρμα είναι μαυρισμένο. Για το λόγο αυτό μπορεί να γίνει και την περίοδο του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα μηχάνημα λέιζερ τελευταίας γενιάς.

  Η επιλογή του μηχανήματος αποτρίχωσης γίνεται με βάση τον τύπο του δέρματος, του χρώματος και τις ποιότητας της τρίχας. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη απόφαση και η περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε.


   Οι πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με την αποτρίχωση με λέιζερ – Laser


   Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν έτσι ώστε να εξαφανιστεί η περιττή τριχοφυΐα;

   Ο χρόνος και οι συνεδρίες που θα χρειαστούν για την απαλλαγή από την περιττή τριχοφυΐας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες.

   • Από τον φωτότυπο του δέρματος
   • Από το χρώμα της τρίχας
   • Από την περιοχή εφαρμογής
   • Από ορμονικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν
   Εάν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα θα καθαρίσει οριστικά το δέρμα από την περιττή τριχοφυΐα;

   Το πρόσωπο είναι μια περιοχή που συνήθως χρειάζεται περισσότερες επαναληπτικές συνεδρίες. Ο λόγος είναι γιατί είναι μια ορμονοεξερτώμενη περιοχή. Δηλαδή παρουσιάζει τριχοφυΐα λόγω κάποιας ανισορροπίας κάποιων ορμονών.

   Τι είναι οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές;

   Ορμονοεξαρτώμενες είναι οι περιοχές του δέρματος που παρουσιάζουν τριχοφυΐα, έντονη, ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει λόγω ανισορροπίας των ορμονών. Αν κριθεί απαραίτητο τότε θα πρέπει να γίνει έλεγχος των επιπέδων των ορμονών από αρμόδιο ιατρό. Τέτοιες περιοχές είναι συνήθως το πρόσωπο και πλάτη στους άνδρες.

   Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνω αποτρίχωση λέιζερ (laser);

   Η επανάληψη της συνεδρίας καλό θα είναι να γίνεται κάθε 4-6 εβδομάδες. Από την στιγμή που κάποιος ξεκινάει θεραπεία για την περιττή τριχοφυΐα με laser δεν θα πρέπει να εφαρμόζει ενδιάμεσα άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.

   Μπορώ να ξυρίζομαι ενδιάμεσα στις συνεδρίες;

   Καλό θα είναι να αποφύγετε ενδιάμεσα στις συνεδρίες οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.

   Μπορώ να κάνω Solarium πριν ή μετά από την συνεδρία;

   Αποφεύγουμε την εφαρμογή Solarium πριν και μετά από τις συνεδρίες Laser, καθώς και τα μαυριστικά προϊόντα.

   Επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ή την περίοδο του θηλασμού η αποτρίχωση με λέιζερ (laser);

   Η εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο ιατρό.

   Προκαλεί εγκαύματα;

   Μπορεί να προκαλέσει ελαφρά εγκαύματα αν η περιοχή είναι μαυρισμένη ή αν ο φωτότυπος του δέρματος είναι σκουρόχρωμος. Στη δεύτερη περίπτωση επιλέγουμε αντίστοιχες εντάσεις.

   Θα πονάω μετά την συνεδρία;

   Δεν θα υπάρξει πόνος μετά το τέλος της συνεδρίας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύς ερεθισμός.

   Χρειάζεται συγκεκριμένη περιποίηση η περιοχή, μετά την συνεδρία;

   Μετά το τέλος της συνεδρίας εφαρμόζουμε αναπλαστική κρέμα και θα πρέπει να υπάρξει αποφυγή για κάποιες ώρες από το καυτό νερό.

   Ποια είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσω αποτρίχωση με λέιζερ (laser);

   Η καταλληλότερη εποχή είναι να αρχίσει κανείς το Φθινόπωρο και μετά για να έχει επανέλθει το δέρμα στο φυσικό του φωτότυπο. Με την σωστή τήρηση των συνεδριών θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα έως το καλοκαίρι.

   Από ποια ηλικία επιτρέπεται η αποτρίχωση με λέιζερ (laser);

   Συνήθως αφού έρθει η έμμηνος ρύση σε μια κοπέλα και πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό.

   Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος;

   Ναι μπορεί να γίνει εφαρμογή σε όλες τις περιοχές του σώματος.

   Έχω ορμονικά προβλήματα θα έχω τα ίδια καλά αποτελέσματα;

   Όταν υπάρχουν ορμονικά προβλήματα καλό είναι να γίνει η κατάλληλη θεραπεία για τη ρύθμιση των προβλημάτων. Μετά τη ρύθμιση των ορμονών σίγουρα θα επιτύχει το άψογο αποτέλεσμα.

   Γιατί δεν φεύγουν εύκολα οι τρίχες από την περιοχή του προσώπου;

   Το πρόσωπο είναι ορμονοεξαρτώμενη περιοχή για αυτό τον λόγο και δεν εξαφανίζονται εύκολα οι περιττές τρίχες.

   Στις ξανθιές τρίχες θα έχω καλά αποτελέσματα;

   Οι ξανθιές τρίχες δεν έχουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί δεν γίνονται εύκολα ορατές από την συσκευή του λέιζερ (laser).

   Στους άνδρες φεύγει οριστικά η περιττή τριχοφυΐα;

   Στους άνδρες ναι μπορεί να εξαφανιστεί οριστικά η περιττή τριχοφυΐα. Απλά θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες λόγω της τεστοστερόνης.

   Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η συνεδρία;

   Οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται κάθε έναν μήνα. Ώστε να πετυχαίνουμε την τρίχα στην κατάλληλη φάση, που είναι η αναγεννησιακή. Όταν υπάρξει αραίωση τότε κάνουμε επαναληπτική συνεδρία όταν εμφανίζονται τρίχες στην περιοχή.

   Κάθε συνεδρία χρειάζεται επαναληπτική;

   Ναι χρειάζεται η επαναληπτική συνεδρία για δύο κυρίως λόγους: Για να μπορέσουμε να κάνουμε έναν έλεγχο στην περιοχή για να μελετήσουμε την εξέλιξη. Για να χτυπήσουμε ξανά με το λέιζερ τρίχες που δεν είχαν καεί με την πρώτη συνεδρία.

   Είναι στην τιμή το επαναληπτικό;

   Φυσικά ναι είναι μέσα στην τιμή και το επαναληπτικό.

   Έχω δερματικά προβλήματα μπορώ να κάνω λέιζερ (laser);

   Εάν κάποιος παίρνει αγωγή για κάποιο δερματικό πρόβλημα θα πρέπει να την ολοκληρώσει και μετά να ξεκινήσει την αποτρίχωση με λέιζερ. Πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό του.

   Ακολουθώ αγωγή για ακμή μπορώ να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ (laser);

   Όχι γιατί κάποια φάρμακα που χορηγούνται για τη θεραπεία της ακμής προκαλούν φωτοευαισθησία στο δέρμα. Αυτή η ευαισθησία μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

   Είμαι αδιάθετη μπορώ να κάνω λέιζερ (laser);

   Ναι γίνεται δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μόνο όταν είναι να γίνει αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι καλό είναι να φοράει ταμπόν.

   Έχω επαναλάβει τη συνεδρία αλλά δεν έχω επιτύχει το οριστικό αποτέλεσμα, τι μπορεί να φταίει;

   Αν δεν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να υπάρχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα ή να μην έγιναν οι συνεδρίες στο κατάλληλο διάστημα.

   Τι προσφορές υπάρχουν;

   Σίγουρα υπάρχουν πολλές προσφορές αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι εξής:

   • Laser Alexandrite | Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη για Πόδια-Full, Μπικίνι, Μασχάλες 180€
   • Aποτρίχωση με Διοδικό Diode 755 & 808 Full-Body (όλο το σώμα) 160€
   Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας για μια εντελώς Δωρεάν ενημέρωση. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 2431-102386