Loading...

Καλέστε μας!    2431-102386  Τρίκαλα

ΠΡΟΣΩΠΟ

Πρόσωπο Θεραπείες Πρόσωπο Θεραπείες

  Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων μας, κάθε έκφραση κάθε συναίσθημα το δείχνουμε με μια γκριμάτσα, με ένα χαμόγελο. Τι γίνεται όμως όταν με την πάροδο των χρόνων οι ρυτίδες αυτές, γνωστές ως ρυτίδες έκφρασης γίνουν μόνιμες; Τι γίνεται όταν ο ήλιος δημιουργήσει δυσχρωμίες στο πρόσωπο μας;

  Εδώ στα Cityzen Club | Niki Fotopoulou MED παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα ιατρικής αισθητικής, που συχνά απασχολούν έναν άνδρα ή μια γυναίκα.

  Με τον σωστό συνδυασμό θεραπειών και υπηρεσιών, το πρόσωπο μας θα κερδίσει και πάλι την λάμψη του.

  Ο χρόνος θα γυρίσει πίσω τουλάχιστον 10 χρόνια, για την επιδερμίδα του προσώπου μας.

  Ανάπλαση Προσώπου

  Η επιδερμίδα του προσώπου μας μπορεί να διατηρήσει, με τις κατάλληλες θεραπείες ανάπλασης την νεανική της όψη. Με τις θεραπείες που παρέχουμε παροτρύνουμε την επιδερμίδα του προσώπου να ξαναγεννηθεί.

  Νιώσε το πρόσωπο σου πιο όμορφο από ποτέ με τις σωστές θεραπείες που ταιριάζουν στην δική σου επιδερμίδα.

  Ανόρθωση-Σύσφιξη Προσώπου

  Αν η μείωση της σφριγηλότητας του δέρματός σας είναι κάτι που σας απασχολεί, τότε μαζί θα επιλέξουμε τις σωστές θεραπείες, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μέσα θα αποκτήσετε και πάλι σφριγηλό πρόσωπο.

  Αντιγήρανση Προσώπου

  Η πάροδος των ετών καθώς και ο ήλιος αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Εδώ στα Cityzen Club | Niki Fotopoulou MED παρέχουμε τις κατάλληλες θεραπείες οι οποίες σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι μια νεανική επιδερμίδα.

  Ο σωστός συνδυασμός θεραπειών μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω για την επιδερμίδα του προσώπου σας.

  Πανάδες, Δυσχρωμίες και κηλίδες

  Ο ήλιος σίγουρα έχει πολλά οφέλη, αφήνει όμως πολλές φορές και τα σημάδια του στην επιδερμίδα του προσώπου μας. Σημάδια που είναι ιδιαίτερα έντονα τις περισσότερες φορές.

  Με τα τελευταίας γενιάς Laser η αφαίρεση των πανάδων και των δυσχρωμιών είναι σίγουρη και μόνιμη.

  Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

  Πολλές φορές είτε λόγω ηλικίας είτε για κληρονομικούς λόγους, τα άνω βλέφαρα χαλαρώνουν. Επίσης συχνά αποκτάμε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

  Η χαλάρωση των άνω βλεφάρων εκτός από αισθητικό πρόβλημα τις περισσότερες φορές δημιουργεί και λειτουργικό θέμα. Με την αναίμακτη βλεφαροπλαστική μπορεί να διορθωθεί αισθητά και να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα μας.

  Ακμή

  Η ακμή απασχολεί πολλούς νέους και όχι μόνο ανθρώπους στην εποχή μας. Εδώ στα Cityzen Club | Niki Fotopoulou MED, γνωρίζουμε καλά ποια θα πρέπει να είναι η σωστή περιποίηση ενός προσώπου με ακμή, καθώς παρέχουμε και τις κατάλληλες θεραπείες, έτσι ώστε η ακμή να γίνει παρελθόν.

  Μαζί θα επιλέξουμε τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών και περιποίησης για το δικό σου πρόσωπο. Θα σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις ένα καθαρό δέρμα γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι όμορφη.

  CityZen Club Plus | Υπηρεσίες Ομορφιάς

  Το πακέτο υπηρεσιών Cityzen Plus παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς.

  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, είναι μια ευκολία που κάθε γυναίκα θα ήθελε.

  Η τοποθέτηση βλεφαρίδων Eyelash Extension, αναδεικνύει τα μάτια και τονώνει το βλέμμα. Το σωστό σχήμα των φρυδιών επίσης ομορφαίνει το πρόσωπο σε μεγάλο βαθμό.

  Η υπηρεσία Spay Tan που μπορεί να σας χαρίσει εύκολα και εντελώς ακίνδυνα εξωτικό χρώμα κάθε εποχή.

  Όταν όλες αυτές οι μικρές βελτιώσεις γίνονται από τα χέρια των καλύτερων του είδους, τότε σίγουρα η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς κάθε γυναίκας ή άνδρα είναι δεδομένη.

  Νιώστε την ομορφιά σας να ανθίζει ξανά και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, με μικρές βελτιώσεις εδώ στα CityZen Club | Niki Fotopoulou MED.

  Εδώ στα Cityzen Club Niki Fotopoulou MED έχουμε επιλέξει σαν σύμμαχο για τις θεραπείες μας τα καλλυντικά προϊόντα Murad.

  Η φιλοσοφία των προϊόντων του Dr Murad έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με αυτή του ινστιτούτου μας. Η οποία είναι ο σεβασμός και η φροντίδα και των εσωτερικών και συναισθηματικών αναγκών, του κάθε ατόμου που μας επιλέγει για τη φροντίδα του προσώπου ή του σώματος του.

  Με απλά λόγια ο κάθε άνθρωπος για να επιτύχει συνολική υγεία θα πρέπει να τον ενθαρρύνουμε να φροντίζει τον εσωτερικό τον εξωτερικό και τον συναισθηματικό του κόσμο.

  Κάθε επίσκεψη και κάθε συνεδρία στο χώρο μας θέλουμε να είναι μια συνολικά άψογη εμπειρία.

  Η συνταγή των καλλυντικών προϊόντων κοσμετολογίας του Dr Murad στηρίζονται στη θεωρία περί Κυτταρικού Υγρού. Αυτή η θεωρία προωθεί τη δυνατότητα η κυτταρική μεμβράνη να συγκρατεί νερό, έτσι μπορεί κανείς να επιτύχει αποδεδειγμένα ένα υψηλό δείκτη καλής υγείας.

  Κάθε επίσκεψη και κάθε συνεδρία στο χώρο μας θέλουμε να είναι μια συνολικά άψογη εμπειρία.